,
HRN Ajans Tanıtım Yazısı ve Backlink Kaynağınız
02
Şubat 2020

Google sıralamasında yükselmek ve bu sayede hem backlink hem de kullanıcı girişi elde etmek istiyorsanız kaliteli sitelerden tanıtım yazısı almanız gerekecektir. Google sıralamasında üst sıralarda olmak hem sitenizi daha kaliteli bir platform haline getirebilir hem de daha fazla kullanıcı girişi olmasını sağlayabilirsiniz. Bu anlamda yapacağınız çalışmalar oldukça etkili olacaktır. Özellikle tanıtım yazısı satın aldığınız sitenin durumu da bu konuda etkileyici bir faktör olarak karşınıza çıkacaktır. 

Tanıtım yazısı satın alırken, satın aldığınız İnternet sitesinin de kaliteli olmasına özen göstermelisiniz. Ne kadar kaliteli siteden tanıtım yazısı alırsanız Google'da o kadar hızlı bir yükseliş elde etmiş olacaksınız. Satın aldığınız İnternet sitelerinin "Çöp site" olarak tabir edilen ve Google için herhangi bir etkisi olmayacak sitelerden olması, sizin sitenize yarardan çok zarar sağlayacaktır. Bundan dolayı satın alma işlemlerini güvenilir bir platformdan yapmanız sizin için oldukça önemlidir. 

2012 yılında faaliyete başladığımız tanıtım sektöründe yılların vermiş olduğu deneyimle hareket ederek size yardımı olacak en iyi siteleri kullanıyoruz. Bu noktada attığımız adımlar sayesinde birbirinden kaliteli İnternet siteleriyle birlikte alanında otoriter sitelerden tanıtım yazısı almanız için yardımcı oluyoruz. Bu noktada güvenilir ve profesyonel bir hizmet sunarak herhangi bir sorun yaşamadan hızlı bir şekilde çalışmalarınızı tamamlamanıza yardımcı oluyoruz.